top of page

Uitzonderlijke kwaliteit in elke stap van onze samenwerking

Jij bent vooraleerst uitzonderlijk goed in wat je doet als ondernemer. Met jouw hoge intelligentie en daadkracht kan je bergen verzetten. Toch worstel je met iets, want anders was je hier niet aanbeland. Wat jouw uitdaging ook is, hier mag je je probleem neerleggen. Samen gaan we op weg om het te transformeren in een geheel nieuwe groeikans. 

Mijn engagement aan jou is een uitzonderlijke dienstverlening in elke stap van onze samenwerking.

Cases ter Inspiratie

Hieronder vind je een aantal concrete cases die ik heb uitgewerkt met klanten. Het helpt om wat meer voeling te krijgen. 

Image by Joel Muniz

Een duurzame club

Van idee naar gevestigde waarde in afzienbare tijd

Deze jonge ondernemer had een passie en droomde ervan een eigen club te starten. Hij had innovatieve ideeen en wilde dit op een heel andere manier aanpakken dan de reeds aanwezige spelers (verzadigde markt). In de laatste paar jaar heeft hij dit niet enkel verwezenlijkt, maar is zijn merknaam Europees verankerd. 

Image by Agence Olloweb

Omzetverdubbeling groepsprakijk

Van kleine zelfstandige tot organisatie met +1mil jaarlijkse omzet

Deze klant was altijd enthusiast en deed haar werk heel graag. Evenwel werd dit niet op haar bankrekening gereflecteerd. Met een traject van een jaar wisten we, stap voor stap, haar groter te laten dromen en een organisatie van een heel ander kaliber neer te zetten. 

Image by Georgia de Lotz

Een goed draaiende zaak optimaliseren

Van goed draaiende zaak naar hernieuwde opportuniteiten

Dit ondernemerskoppel had een goed draaiende zaak uitgebouwd. Evenwel was de spark een beetje aan het uitdoven. Via een superleuk traject wisten we zowel de spark in de relatie als in de organisatie terug te krijgen. De winst werd in jaar 1 met 15% verhoogd. 

Quick Wins

Wat ik graag doe, zijn de quick wins. Korte trajecten waarin je een grote meerwaarde voor de investering kan neerzetten. 

Image by Madison Oren

Quick Win Passief inkomen

Overstap van werken naar passief inkomen

Deze uitzonderlijke consultant voelde zich niet langer gelukkig in haar functie en liep van boreout naar boreout. Dankzij een herbekijken van haar fiscaliteit en verschillende investeringen, waren we in staat om voldoende te genereren via passief inkomen en compound interest. Dit liet haar toe om een welverdiende vakantie van een paar jaar te nemen. 

Image by Kent Pilcher

Quick Win Verdubbeling waarde

Uitzonderlijke win van 3 miljoen euro

Deze klant had het niet echt voor coaching en kwam enkel omdat zijn vriend het zo enthusiast aanraadde. In 5 sessies wisten we een extra kapitaal te genereren van 3 miljoen euro door een goed oog, een creatieve mindset en de juiste actie op het juiste moment.

Image by NICO BHLR

Quick Win Fiscale optimalisatie

Van bijna faillissement naar 2 bedrijven

Deze klant was helemaal uitgeblust en wilde zijn bedrijf opgeven. De bankrekening kleurde rood. In een klein aantal sessies wisten we, door middel van fiscale optimalisatie en een aantal slimme procesverbeteringen, het bedrijfje rendabel te maken. Zodoende onstond er tijd en energie voor een tweede bedrijf en iets waar hij gelukkiger van werd. 

"Ga samen met mij de uitdaging aan om ultieme expansie neer te zetten. Voel even, voor jezelf in, wat dit voor je betekent en wat het je zou brengen."

Gwen Fontenoy

FAQ

Voor wie zijn trajecten bedoeld? 

Trajecten zijn voor ervaren ondernemers die duurzaam, consistent en optimaal willen groeien. Trajecten kunnen in elke vorm of maat komen, in de vorm van consultancy, mentoring, ad interim, coaching,.... de vorm is ondergeschikt aan het resultaat dat we samen beoogen?​

Wat als het allemaal nogal vaag en flou is?

Dat is omdat we elkaar nog niet kennen. Daarom heeft God een telefoon en tamtam uitgevonden. Drop me een mailtje en we kijken even als er een eerste klik is. 

Wat is de meerwaarde van trajecten?

Behalve dat ze ongelofelijk leuk zijn om te volgen....​zit de meerwaarde hem in concrete doelstellingen die we samen bepalen. Als algemene maatstaf hanteer ik altijd dat de meerwaarde van een traject in cijfers wordt uitgedrukt. Een traject is succesvol als het minder dan 10% kost van de winst die het jou in het volgende jaar opbrengt. En ja, dat is winst na belasting.

Wanneer trouwen we?

Trouwen doe je niet op een eerste date, ondanks je misschien heel enthusiast bent. In deze trajecten werken we modulair, stapsgewijs en duurzaam. We tackelen 1 uitdaging met een keer en houden het overzichtelijk. 

Als je het zo goed weet, waarom ben jij nog aan het werk?

Ik werk al lang niet meer. Ik investeer mijn portfolio (assets, brains, passion, capital) op een manier die mij interesseert en laat groeien als mens. Misschien word jij daar wel onderdeel van. 

Wat maakt dit anders dan andere trajecten?

Twee dingen: De Kwaliteit en de Alomvattendheid. Kwaliteit is mijn kernwaarde en dealomvattendheid komt voort uit mijn jarenlange ervaring en bizarre interesse in alles wat mijn pad kruist. Samen met een sprankeltje creativiteit en een enorme drang naar problemen omvormen in opportuniteiten.... wel ja... dat kan magie brengen.

bottom of page