top of page
gwen.jpg

Over mij

Dé Compagnon De Route waar je een leven lang naar zoekt...

Als er één ding is dat ik met zekerheid kan stellen, is het dat ik niets aanbied, dat ik niet zelf heb neergezet. 

Mijn werk komt voort uit het leven dat ik zelf heb gevormd... een droomleven waar ik met trots kan over spreken. Elke dag vorm ik mijn leven meer in de richting van mijn zielsmissie en mijn waarden. Elke stap is een stap in de juiste richting, gevuld met wonderen en magie. 

Ik leef het leven zoals het behoort te zijn. Een leven in balans, gevuld met schoonheid, speelsheid en overvloed. Vanuit deze authenticiteit kan ik ook samen met jou een essentieel & puur traject neerzetten. 

Image by Landon Parenteau

Mijn aanpak & ervaring

Beschouw mij als een allrounder. Ik ben de partner die met jou kan switchen tussen verdubbeling van omzet, jaarplan, cultuur, missie, visie, beleid, belemmerende overtuigingen, talenten, gezinsdynamieken, opvoeding, ontplooiing levenskwaliteit, ... en zoveel meer. 

Technieken die ik inzet komen uit strategie,  ondernemerschap, business coaching, executive coaching, life-coaching, strategie, consultancy, mentoring, therapie, psychologie, psychoanalyse, holistische heling, traumatechnieken, gezinstherapie, kindertherapie, creatieve therapie, counseling,... 

Afhankelijk van jouw levensfase en jouw noden, neem ik de positie in die jou het beste kan ondersteunen.

MIJN MANIFESTO

Wat is mijn missie in dit leven?​Ik geloof dat ik een betere wereld creëer  door de kracht van transformatie in mezelf en anderen te cultiveren. Daarom heb ik mezelf toegewijd om authentieke transformaties in deze wereld neer te zetten. Dit kan zowel in het transformeren van cliënten, het creëren van kunst, of de connectie met collega's en vrienden zijn. Voor mij is het een heilig werk en één van absolute schoonheid.  Ik geloof ook dat alles wat ik doe, maar goed kan gedaan worden als ik er plezier in vind. Daarnaast ontwikkel ik zuivere kracht in anderen om zo samen tot een gevoel van expansie en vrijheid te komen. Deze kernwaarden geven vorm aan wie ik ben en wat ik in deze wereld schep. 

Gwen 1.jpg

Mijn Why

Omarmen van je diepste pijn

Je Why komt vaak voort uit het durven uitspreken en transformeren van je diepste pijn.​Mijn why is verbonden aan het verhaal van het lelijke eendje: Het lelijke eendje dacht dat ze lelijk was, omdat ze niet op de juiste plek was geboren. En het duurde een leven om te ontdekken dat ze eigenlijk een zwaan was. Ik begreep nooit waarom ik zo anders was dan de mensen waarmee ik opgroeide. Ik voelde me nooit echt helemaal thuis, waar ik ook probeerde te landen. Het maakte me diep ongelukkig in de eenden poel.  De symboliek van het lelijke eendje heeft ervoor gezorgd dat ik overal op zoek ging naar mezelf en zo de wereld heb gezien (op alle mogelijke manieren).Het was in de spiegel van anderen, die mijn essentie omarmden, dat ik mezelf terugvond. Ik heb geleerd wat een wereld van verschil het maakt als je je omringt met andere zwanen. De symboliek van de zwaan is er één van gratie, zuiverheid, transformatie, kracht, liefde en trouw. ​(Weetje: Ik ben een zwaan, maar ik kan nog altijd een hilarische eend nadoen)​

#GwenFontenoy #imker

Wist je datjes

Een leven uit de duizend

 • Ik ben de trotse zaakvoerder van een Top loopbaan- en trainingscentrum een team van + 50 prachtige coaches. 

 • Ik ben al vaak voor de politie moeten wegvluchten als ik weer eens op een illegale rave zat.

 • Ik heb ooit een volledige snelweg tot stilstand gebracht om een aangereden hond in veiligheid te brengen. 

 • In 2019 kocht ik mijn droomhuis te midden van de Lembeekse bossen, waar ik sinds mijn kindertijd van droomde.

 • Ik heb mezelf ooit binnengesmokkeld in de VIP ruimte van een top festival.

 • Sinds verschillende jaren houd ik bijtjes in mijn tuin. Ik ben imker en intolerant aan bijensteken.

 • Ik heb reeds 7 boeken geschreven en het was afgrijselijk en prachtig tegelijkertijd. (als auteur op de boekenbeurs staan, was ook even een natte pamper moment)

 • Toen ik in de Emiraten woonde, heb ik mezelf een penthouse weten te versieren.

 • Toen ik in Schotland woonde, heb ik geleerd dat ik de ergste kater aan Whisky overhoud. 

 • Op mijn dertigste was ik al C-Level bij een internationale organisatie. 

 • Tegen mijn vijfendertigste wist ik mijn weg in complexe strategie voor kleine en grote organisaties. Loooveeed it and still loving it!

 • Ik kan me geen leven zonder mijn dieren voorstellen. 

 • In mijn praktijk staat een prachtige collectie klankschalen omdat ik ook een hippie ben.

 • Af en toe spring ik in mijn wagen om in Berlijn te gaan feesten. 

Transformeer je leven

Met de Juiste Mensen om je heen

De juiste persoon op de juiste plek kan alle verschil maken. Ikzelf heb het geluk gehad om een paar uitzonderlijke mentors op mijn pad tegen te komen. Zonder hen zou mijn leven er helemaal anders uitzien. Oneindige dankbaarheid aan Rao Balagangadhara, Ruth Brown, Lieven Danneels en Conny Vandendriessche. Op het juiste moment hebben jullie alle verschil gemaakt.

bottom of page