Gwen3.jpg

Organisaties laten blinken

Sinds 10 jaar werk ik samen met een select aantal CEO's en/of ondernemers in het optimaliseren van hun organisatie. (Strategie, change management, optimalisatieprocessen, culturele processen en crisis management,...)


Ik houd ervan om het ongelofelijke potentieel in organisaties bloot te leggen en te delen met de wereld. Dit vanuit een invalshoek van overvloed, balans en creativiteit.

Kiezen voor een traject met mij is kiezen voor een andere manier van denken. Een manier waarbij je oude concepten, die je niet langer dienen, eenvoudig loslaat. 

Heb jij ook interesse om jouw organisatie naar het volgende level te brengen? Heb jij ook interesse in duurzame omzetverdubbeling die vanuit een sterk waardenkader vertrekt?

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek. 

 
Steungroep

Keynotes & workshops

Wil je ook graag je team verrassen met een originele keynote of workshop? Ben je op zoek naar een spreker die een werkelijk inspireert en enthousiasmeert? Als gepubliceerd schrijver en met een ervaring van meer dan 500 workshops op de teller, maken we er iets uitzonderlijk van. 

Hier alvast een aantal greep uit het aanbod:

- Kick Ass Cultuur

- Omzetverdubbeling op je luie sloffen

- Jouw organisatie top of mind

- Eerste hulp bij ondernemerschap

- ...

Aangezien creativiteit mijn middle name is, houd ik ervan om samen met jou iets leuk & gericht uit te werken, dat de verwachtingen overstijgt. Gun jezelf en je team het plezier van een uitzonderlijke dag. 

Contacteer me om even te sparren