10.jpg

MENTORING FANTASTIQUE

Samen geven we vorm aan het leven dat jij wil neerzetten. Dat kan zowel in je persoonlijk leven als je onderneming zijn. Welk domein van je leven je ook wil boosten, ik heb de ervaring om er iets bijzonder van te maken.

 
Image by Taylor Simpson

MINI SHAPE SESSIE
125 euro/sessie (Excl. Btw)

Een gericht transformatiemoment om je voorbij de volgende milestone te brengen.

Wanneer kies je voor een Mini Shape Sessie?

Je zoekt antwoord op een concrete vraag. Je loopt ergens vast op. Je hebt een blinde vlek die je wil ontwarren. Je bent op een zoek naar een kwalitatieve sessie die je net die handvatten aanreikt om weer verder te kunnen. 

Wat krijg je van mij in een Mini Shape sessie?

- Een voorbereidende mail om heel gericht aan de slag te gaan

- 60 minuten coaching/mentoring volgens jouw behoeften

- Afrondingsoefening 

Je kan de Mini Shape sessies ook boeken met loopbaancheques. Hierbij betaal je 10 euro/uur en de overheid legt de rest bij. 

Particulieren kunnen ook gebruik maken van een kortingstarief waarbij er 100 euro/uur wordt gefactureerd (Btw inclusief).

Image by Priscilla Du Preez

SHAPE SESSIE

500 euro (Ex. BTW)

Een intens Transformatie Moment om diepe impact te genereren.

Wannneer boek je een Shape sessie?

Je wil een stap voorwaarts nemen in het komende jaar en je zoekt een kwalitatieve mentor om je te ondersteunen. Je neemt graag de touwtjes in eigen handen, maar tegelijkertijd wil je op het juiste moment iemand die helderheid schept en een stappenplan met je uitschrijft. 

Wat krijg je van mij in een Shape sessie? 

- Een telefonische intake van 30 minuten om het kader heel helder te schetsen.

- Een voorbereidend online pakket zodat je met 100% focus naar de sessie komt.

- Een sessie van 3 uur waarin we een onderdeel van je leven samen aanpakken en transformeren

-Een opvolgend online pakket met alle oefeningen om jouw inzichten in de praktijk om te zetten

- een telefonische/online opvolgsessie van 1 uur om de puntjes op de "i" te zetten.

Je kan een boost sessie ook boeken met een loopbaancheque. Hier betaal je 40 euro en de overheid legt de rest bij. 

Image by Andre Guerra

TRANSFORMATIE TRAJECT
1000 euro (Ex. Btw)

Een traject van 6 maanden waarin we diepgaande transformatie in je leven bewerkstelligen.

Wanneer kies je voor een Transformatie Traject?

In het komende jaar wil je de kwaliteit van je leven of je onderneming significant verhogen. Je werkt graag zelfstandig, maar je toetst graag af wanneer je een volgende stap zet. 

Wat krijg jij van mij in een transformatie traject? 

- Een gratis intake gesprek

- Een voorbereidend gesprek per telefoon van 30 minuten.

- Een voorbereidend online pakket om je helemaal te focussen.

- 4 sessies van 1,5 tot 2 uur in een periode van 6 maanden. (totaal 7 uur)

- Tussentijdse online oefeningen om jouw inzichten in de praktijk om te zetten. 

- Tussentijdse online opvolging waar je die nodig hebt. 

- Een telefonische/online opvolgsessie van 1 uur om de puntjes op de 'i' te zetten.

- Een 'sweet' gift.

Dit pakket kan je ook boeken met de KMO portefeuille waarbij je 700 euro (Exl. Btw) betaalt. 

Heb je recht op loopbaancheques, dan kan je op tussenkomst van de overheid rekenen, waardoor je maar 80 euro voor dit traject betaalt. 

Enthousiaste Referenties

Ik heb Gwen toevallig ontmoet, nu ja ‘toevallig’ of zoals zij het zei: onze zieltjes werden naar elkaar toe gezogen. Een prachtige reis, in een prachtig land. Alle factoren om 100% te genieten waren aanwezig, maar toch lukte me dat maar voor zo’n 70%. Zelf kon ik de vinger er niet op leggen. Ik was niet 100% tevreden in mijn toenmalige job en had er best een zware periode op zitten. Maar na al 4 keer veranderd te zijn op 7 jaar tijd wou ik niet flauw doen en de handdoek weer in de ring gooien. Tot enkele weken na onze ontmoeting...


De voorlaatste dag hebben we de late namiddag samen aan het zwembad doorgebracht. Een totaal ongedwongen sfeer, het late namiddag zonnetje, het lekker frisse zwembad en in mijn geval een goed glas rosé erbij. Meteen werd duidelijk dat Gwen de juiste vragen weet te stellen, ze doorprikt je leugentjes meteen en wijst je er met een dikke knipoog op. 

We zijn nu enkele maanden verder en ik heb mijn loopbaan helemaal omgevormd. Drie uur met haar... meer was er niet nodig ;-)

Fleur D

Het was even schrikken toen mijn arts sprak van een bijna burn-out en me doorverwees naar Gwen voor een traject.

Zonder veel verwachtingen (daar had ik toen ook geen ruimte voor in mijn hoofd) ging ik de begeleiding aan.


Gwen liet me vlug op mijn gemak voelen met haar open en vriendelijke houding. Ze weet de juiste en soms best wel confronterende vragen te stellen en dat alles met respect voor je eigen tempo en je persoonlijkheid.


Ondertussen is het voor mij duidelijk geworden welke richting ik uit wil, zowel privé als op werkgebied en weet ik welke ik stappen ik hiervoor moet nemen.

Wie bereid is om echt naar zichzelf te kijken, ook de lastige stukjes, en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen proces,  is bij Gwen op de juiste plaats.

Deborah C

Naarmate je een zeker bewustwordingstraject hebt gevolgd en zelf als coach dagelijks werkt met allerlei begeleidingen en inzichten, krijg je zelf steeds meer nood aan mature en gedragen begeleiding.  Zeker waar diepgaande transformatie gevraagd wordt om in crisistijden je zaak niet alleen recht te houden maar ook dankzij een gewijzigde koers kunt laten bloeien, vaak in combinatie met diepgaand traumawerk op persoonlijk niveau, dan heb je het telefoonnummer nodig van iemand die er stáát. Iemand die "de ballen heeft" om die confronterende inzichten niet uit de weg te gaan, in combinatie met een hart van goud om daarin het medicijn te vinden hoe je het kan transformeren. 
Ik heb zo een telefoonnummer. Dat van Gwen.

Katrien D.

'ik heb een intens traject beleefd bij en met Gwen. Ik ben als persoon immens gegroeid. Ik sta emotioneel veerkrachtiger in het leven, heb meer begrip en empathie voor mezelf en weet mijn grenzen steeds beter aan te geven. Ik ben dankbaar dat Gwen op mijn pad is gekomen en ik op dat van haar. '

Sofie R.

The story of Gwen en me gaat eenvoudigweg over hoe een goeie klant een goeie vriendin, soulmate én mentor werd.

Gwen heeft de gave om moeilijke dingen eenvoudig te maken en slaat keer op keer de nagel op de kop. Op momenten dat ik mezelf naar beneden haal, trekt zij me weer naar boven en laat me de beste versie van mezelf zien. Gwen is een ontzettend ‘wijze’ madam, in alle betekenissen van het woord. Ze maakt me sterker op zowel persoonlijk als professioneel vlak en zegt waar het op staat, waardoor ik me gesterkt voel om de juiste beslissingen te nemen.

Ik rij met veel plezier van de grens met Limburg naar de grens met West Vlaanderen om met opgeladen batterijtjes terug te komen.


Dikke knuffel

Kim

Kim H.

Gwen is an incredible coach and her skills rank way above the accredited standards. If things get tough, you want her on your side.

Katerina C